Formació Contínua

Per què ser empresa associada del Fòrum Permanent de Formació Contínua (FPFC)

1. PER LA FORMACIÓ QUE OFEREIX
Accés gratuït a 5 cursos a escollir d'entre els que s'ofereixen, per qualsevol treballador de l’empresa associada. Comptar amb l’assessorament de l’equip de CJContinua en el disseny de programes de formació in company, outdoors, etc.

2. TRAMITACIÓ GRATUÏTA DE LA BONIFICACIÓ DE LA FUNDACIÓ TRIPARTITA
Ajuda en el càlcul del crèdit formatiu disponible anualment i, si es desitja, en la elaboració del pla formatiu anual de l'empresa. Gestió gratuïta de la bonificació en tots els cursos desenvolupats a l'escola.

3. PEL POSSIBLE ÚS DE LES SEVES INSTAL·LACIONS
Fer ús de les instal·lacions de Camp Joliu del Penedès: aules, sales de reunions, de treball, espai per a convencions, conferències, servei de càtering (un màxim de 5 vegades l’any).
Utilitzar un espai d’oci a l’aire lliure per treballadors i directius: Organització de degustacions i cursos de tast de vins. Instal·lacions esportives.

4. PER CAMP JOLIU
Els beneficis econòmics que el FPFC produeix anualment es destinen a un fons de beques que ajuda a més de 100 famílies a pagar els estudis dels seus fills.

MÉS INFORMACIÓ

Jordi Oncins Director de desenvolupament de CJCONTINUA (Tel. 977 16 76 49)

QUOTA D'EMPRESA ASSOCIADA

La quota d'empresa associada al FPFC és de 900€ anuals.

FITXA D'INSCRIPCIÓ: Descarrega't la fitxa d'inscripció fent clic aquí, emplena-la i envia-la per fax al número 977 67 08 51 indicant el nom i telèfon de contacte de la persona amb qui desitgin que contactem per a acabar de formalitzar la inscripció.